Amigurumi,  Haakpakket,  Patroon

Haakpakket: dino’s

Deze wezens spreken tot velen van ons enorm tot de verbeelding: dino’s. Je hebt ze in allerlei soorten, maten en kleuren en ze blijven ongekend populair. Het was daarom bijna onvermijdelijk dat ik uiteindelijk een dinopatroon zou ontwerpen.

Voor de haakpakketten van Hardicraft heb ik twee dino’s ontworpen. Beiden zijn individueel verkrijgbaar als haakpakket. Zelf vond ik altijd de plantenetende langnekdino het leukst. Deze dino had, vond ik, altijd wel iets liefs. Ik hoefde dan ook niet lang na te denken over welke dino ik als eerste wilde maken.

Eén dino is ook maar zo alleen, dus daarom bedacht ik er een tweede bij. Voor deze dino, de triceratops, heb ik me laten leiden door de interessante vorm van zijn kop. Het leek me een leuke uitdaging om die in haakwerk te vertalen. Oordeel zelf maar of je vindt dat het gelukt is!

Beide dino’s komen in zachte kleuren, wat ze een vriendelijke uitstraling geeft. Ze zijn te koop via de webshop. Je vindt de Triceratops hier en de Brontosaurus hier.

Uiteraard ben ik ontzettend benieuwd naar wat jullie van de dino’s vinden! Ook kijk ik ontzettend uit naar foto’s van jullie eigen gehaakte dino’s, dus vergeet vooral niet om me te taggen via Instagram of een reactie achter te laten op dit bericht als je ze deelt.

Veel haakplezier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *