Amigurumi,  Patroon

Haakpatroon: Heks Helena

We zitten inmiddels middenin de herfst en daar hoort natuurlijk een bijpassend patroon bij. Voor Gek op Haken ontwierp ik de vrolijke heks Helena.

Haar donkere uiterlijk en haar voorliefde voor zwarte katten en kruidenmengsels kunnen je misschien wat afschrikken, maar Helena heeft een erg zachtaardig karakter. Ze houdt van de herfst en knusse momentjes bij het haardvuur. Helena is dus een ideaal speelmaatje voor de donkere dagen.

In het oorspronkelijke patroon heeft Helena een zwarte jurk, zonder opdruk, maar om haar een meer feestelijk uiterlijk te geven voegde ik een tutorial aan het patroon toe aan de hand waarvan je haar jurk kunt versieren met sterren.

Ben jij lid van Gek op Haken en heb je het patroon van Helena gemaakt? Dan ben ik natuurlijk reuze benieuwd naar het resultaat! Vergeet je niet om me te taggen op de socials als je haar online zet?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *