Over

Welkom op mijn website!

Mijn naam is Sylvia en al van kind af aan ben ik veel bezig geweest met creatieve dingen. Een jaar of zeven geleden heb ik het haakvirus te pakken gekregen en sinds kort is daar ook het breien bij gekomen.

Eerst haakte ik voornamelijk granny squares en tasjes, maar later ben ik begonnen met amigurumi. Sinds twee jaar ontwerp ik mijn eigen patronen, waarvan een deel gratis beschikbaar is. Andere patronen van mij zijn verkrijgbaar in mijn webshop, als haakpakket bij Hardicraft of op de website Gek op Haken. Daarnaast geef ik lessen en workshops.

Op mijn website zal je kunnen lezen over mijn ontwerpen en creaties en over de dingen die me inspireren. In de webshop vind je alle benodigdheden om ook zelf leuke amigurumi maken. Zo heb ik een ruim aanbod in verschillende kleuren garens en kun je samengestelde pakketten kopen met alle benodigdheden voor het maken van mijn patronen.

Heb je vragen, wil je meer informatie of lijkt het je leuk om samen te werken? Schroom dan niet om contact met me op te nemen.

Creative Studio Sylvia / Yarn and Ginger Tea
KvK-nummer: 77633547
Btw-nummer: NL003216955B38