Amigurumi,  Haakpakket,  Shop

Haakpakket: Otis otter

Deze week staat Otis in de spotlights. Het is alweer even geleden dat ik hem ontwierp, maar dat maakt hem niet minder leuk. Otis houdt enorm van water en zwemmen. Het liefst drijft hij lekker rond op zijn rug terwijl hij geniet van een heerlijke lunch met zeevruchten.

Het leuke van Otis is dat hij niet alleen kan liggen, maar dat je hem ook kunt laten zitten. Zijn voetjes zijn mijn favoriete onderdeel. Schattig zijn ze, toch?

Otis is verkrijgbaar als Hardicraft haakpakket. In dit pakket vind je alle benodigde garen om het patroon te maken. Daarnaast zit natuurlijk het patroon erbij én opvulmateriaal en veiligheidsoogjes. Je vindt het pakket hier.

Ga jij Otis ook maken? Ik zou het leuk vinden als je dan het resultaat met me wil delen. Alvast veel haakplezier gewenst!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *