Amigurumi,  Garenpakket,  Patroon

Haakpatroon: Ferdinand Vos

Ferdinand Vos is niet alleen één van mijn populairste patronen, het is ook één van de eerste ontwerpen die ik publiceerde. Het heeft ontzettend lang geduurd voordat ik hem eindelijk kreeg zoals ik wilde en daar zijn heel wat maanden en proefversies overheen gegaan. Nu is hij gelukkig helemaal naar mijn zin.

Het leuke aan Ferdinand vind ik vooral dat er zoveel mogelijkheden zijn om te variëren in kleurencombinaties. De mooie steenrode kleur van zijn vacht gaat goed samen met een heleboel andere herfstkleuren, maar ook met iets heel anders zoals pastelkleuren. Op die manier kun je Ferdinand helemaal naar je eigen smaak maken.

Velen van jullie weten misschien al wel dat groen één van mijn favoriete kleuren is en het zal dan ook geen verrassing zijn dat ik ervoor gekozen heb om Ferdinand te kleden in groentinten. Heb je geen zin om zelf garens bij elkaar te zoeken of ben je net zo’n liefhebber van groen als ik? Dan kun je hier het garenpakket voor Ferdinand vinden. Let wel op: bij het garenpakket zit het patroon niet inbegrepen. Dat vind je hier.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *