Amigurumi,  Haakpakket,  Patroon

Haakpakket: Doris Draak

Sommigen van jullie hebben haar wellicht al voorbij zien komen: Doris Draak. Ze is mijn eerste ontwerp voor de haakpakketten van Hardicraft en ze is ook in het paars verkrijgbaar.

Bij het ontwerpen van Doris heb ik gespeeld met kleuren die dicht bij elkaar liggen. Zo wordt de hele knuffel in groentinten gehaakt. Ik vind het echt ontzettend leuk om op deze manier kleuren bij elkaar te zoeken, dus er gaan vast nog meer patronen komen met vergelijkbare kleurontwerpen.

Wil je Doris zelf ook haken? Je vindt het pakket hier.

Uiteraard ben ik ontzettend benieuwd naar wat jullie van Doris vinden! Ook kijk ik ontzettend uit naar foto’s van jullie eigen gehaakte draken Doris, dus vergeet vooral niet om me te taggen via Instagram of een reactie achter te laten op dit bericht als je haar deelt.

Veel haakplezier!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *