Retourneren

Retourtermijn
Wil je onverhoopt toch iets retour sturen? Je kunt je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst aan ons retourneren. Digitale producten, zoals patronen, kunnen niet worden geretourneerd.

Wat moet ik doen?
Wanneer je iets wel retourneren, zorg dan dat je me vooraf op de hoogte stelt. Dat mag via onderstaand contactformulier, maar je mag ook mailen naar sylvia@yarnandgingertea.com. Uiteraard hoor ik graag waarom je iets retour stuurt, maar je bent niet verplicht om hier een reden voor op te geven.

Retourneer de artikelen ongebruikt en onbeschadigd in de originele verpakking, inclusief alle toebehoren en de originele aankoopbon. De artikelen mogen slechts in die mate geopend of gebruikt zijn om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Hardicraft haakpakketten dienen ongeopend geretourneerd te worden.

Stuur je retourpakket naar:

Yarn and Ginger Tea
Betreft: Retourneringen
Hoflaan 3
3984 KR Odijk

Retourkosten
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor je eigen rekening. Bewaar het verzendbewijs altijd goed en pak de artikelen degelijk in, bij voorkeur in de originele verpakking. Zodra je retourzending verwerkt is ontvang je altijd een e-mail hierover.

Terugbetaling
Als alles in orde is wordt het door jou betaalde bedrag teruggestort op jouw rekening. Dit gebeurt maximaal binnen 14 dagen na ontbinding.

Ruilen
Wil je graag iets ruilen? Je kunt het beste de te vervangen artikelen retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling plaatsen. Op deze manier weet je zeker dat het artikel nog op voorraad is. We kunnen bestellingen niet met elkaar verrekenen.