Amigurumi,  Garenpakket,  Haakpakket,  Patroon,  Shop

Haakpatroon: Kobus Koala

Jippie! Er is weer een nieuw patroontje! Dit keer wil ik jullie voorstellen aan Kobus. Hij is een vriendelijke koala die zich het liefst de hele dag bezighoudt met het eten van heerlijk frisse eucalyptusblaadjes. Heb je zijn rugzak al gespot? Daarin bewaart hij de bladeren zodat hij altijd voldoende eten op voorraad heeft. Best slim, als je het mij vraagt!

Inmiddels zullen jullie waarschijnlijk wel doorhebben dat ik ontzettend van streepjes houd. Zo heeft ook Kobus weer een gestreept truitje aan en daarmee past hij natuurlijk heel goed in de Yarn and Ginger Tea familie. Dit ontwerp heb ik erg dicht bij mezelf gehouden. Ik houd zelf enorm van aardetinten en groentinten, dus waarom dan niet een amigurumi maken in deze kleuren?

Het idee voor het rugzakje had ik al héél lang in mijn hoofd zitten, maar het kwam er steeds maar niet van. Uiteindelijk is het dus toch gelukt en het allerleukste vind ik misschien nog wel dat dit rugzakje gemaakt is naar het voorbeeld van één van mijn eigen rugzakken. Wie weet als ik een koalabeer was geweest had ik er wel zo bij gelopen, haha!

Wil jij Kobus zelf ook maken? Je vindt het haakpatroon hier. Er is ook een haakpakket te koop bij dit patroon. Ideaal voor als je iemand een creatief cadeau wil geven of natuurlijk gewoon als een leuk project voor jezelf. Het is ook mogelijk om Kobus te bestellen met andere kleuren voor zijn shirtje en rugzak in het pakket. Mocht je dat willen, laat het me dan weten via een berichtje of via de bestelnotities.

De komende week kun je het patroon van Kobus met 25% korting shoppen. Gebruik daarvoor de code: kobus25

Alvast veel haakplezier gewenst! Vergeet je niet om me te taggen als je Kobus op de socials deelt? Ik kijk uit naar jouw versie!

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *