Amigurumi,  Haakpakket,  Patroon,  Shop

Haakpatroon: Sjakkie Slak

Het zou zomaar kunnen dat je hem ergens al voorbij hebt zien kruipen: Sjakkie Slak. Sjakkie is het eerste minipatroontje in de collectie van Yarn and Ginger Tea. Dit zal een reeks met patroontjes worden waar je maar weinig garen voor nodig hebt (ideaal voor restjes dus), maar die minstens zo leuk zijn als de grotere patronen!

Sjakkie is een slak die het liefst lekker wat luiert op een prettig schaduwrijk plekje. Het liefst natuurlijk met wat fijne planten en groenten in de buurt. Maar wees gerust: Sjakkie is de enige slak die jouw mooie moestuin onaangetast achterlaat. Het enige wat hij wil is een fijn plekje om de dag door te komen. Je kunt hem dus zonder problemen tussen jouw mooiste planten of lekkerste groenten zetten!

Het patroon voor Sjakkie kun je hier vinden. Er is ook een haakpakketje te koop bij dit patroon. Ideaal voor als je iemand een klein cadeautje wil geven of gewoon als een leuk extraatje voor jezelf. Het is ook mogelijk om Sjakkie met een grijsgroen huisje te bestellen. Mocht je dat willen, laat het me dan weten via een berichtje of via de bestelnotities.

Ik ben nu al benieuwd naar jullie versies van Sjakkie! Vergeet je niet om me te taggen als je dit slakje op de sociale media plaatst?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *