Amigurumi,  Haakpakket,  Patroon,  Shop

Haakpatroon: Aapje Aart

Aapje Aart is een knuffel die ik eigenlijk al een behoorlijke tijd geleden ontwierp, maar tot een paar weken geleden was ik er nooit aan toe gekomen om het patroon ook daadwerkelijk uit te schrijven.

De uitdaging bij Aart zit vooral in de kleurwisselingen op zijn kopje. Om daar voldoende aandacht op te vestigen, heb ik ervoor gekozen om Aart verder geen uitbundige kleding aan te doen en hem slechts een neutraal broekje aan te geven. Maar, zoals bij al mijn patronen, ben je natuurlijk vrij om hier je eigen draai aan te geven.

Een leuk feitje is misschien wel dat ik stiekem helemaal niet zo van apen houd. Ik ben een aantal keer in Azië op vakantie geweest en als we daar apen tegen kwamen, vond ik het vooral brutale beesten. Het gegeven dat ze agressief schijnen te worden als je naar ze lacht (waardoor ik dan juist zou moeten lachen), spreekt me ook niet zo aan.

Gelukkig heeft Aart een heel ander karakter. Deze aap is namelijk super lief en wil graag met je knuffelen! Hij is dan ook heel geschikt om te haken als nieuw speelkameraadje voor je kind of om cadeau te doen.

Het patroon voor Aart vind je hier. Ook heb ik sinds kort haakpakketten in de webshop staan waarbij je zowel het patroon als de materialen om het patroon te maken via één knop bestelt. Mocht je wel het haakpakket willen kopen, maar Aart graag een andere kleur broek aan geven? Neem dan even contact met op via de chat of het contactformulier. Je kunt ook in een bestelnotitie toevoegen welk kleurnummer je graag zou willen hebben.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *