Amigurumi,  Patroon

Haakpatroon: Roodkapje

Wie mij volgt op Instagram heeft het waarschijnlijk al voorbij zien komen: het nieuwe patroon van Roodkapje. Dit is het eerste patroon dat ik ontwierp voor website Gek op Haken.

Deze website van Karin staat vol met leuke haakpatronen in uiteenlopende categorieën. Zo kun je er natuurlijk amigurumi vinden, maar er zijn ook patronen voor gehaakte dekens, kleding of themaspecifieke patronen zoals Kerst en Pasen. Sinds kort kun je niet alleen patronen op de website aanschaffen, maar kun je ook lid worden van Gek op Haken waardoor je allemaal leuke extra’s ontvangt.

Het patroon van Roodkapje is op zo’n manier ontworpen dat er echt gespeeld kan worden met het popje. Zo zit de cape los waardoor Roodkapje verschillende rollen kan hebben. Met kap is het natuurlijk Roodkapje, maar zonder verandert ze in een lief, modieus meisje.

Natuurlijk ben ik weer erg benieuwd naar jullie versies van Roodkapje. Je kunt het patroon hier vinden. Vergeet je niet om me te taggen op de socials als je haar online zet?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *